loading

 

  • Заповядайте онлайн - дигитална пресконференция на живо с главния изпълнителен директор на Opel Михаел Лошелер в 13.00 часа централноевропейско време
  • Пълна информация - всички цени, всички нива на изпълнение, всички технологични акценти
  • От 22 септември – стартират поръчките както за Mokka, така и за електрическия вариант Mokka-e

 

Рюселсхайм. Новият Opel Mokka е истински магнит за сетивата и ярка демонстрация на всичко онова, което марката Opel представлява днес ще бъде в близко бъдеще. Новата Mokka е отлично олицетворение на ценностите на марката Opel - германска, достъпна и вълнуваща и ознаменува стилистичната философия на марката за следващите десет години. Под формата на електрическата версия Mokka-e, новото поколение на модела дори е в състояние да се движи изцяло без емисии. Официалната световна премиера и старта на поръчките на новата Mokka ще се състоят утре, 22 септември 2020 година. Главният изпълнителен директор на Opel Михаел Лошелер и неговият екип от експерти ще представят Mokka в пълни подробности и ще оповестят официално цените на новия модел - както за версиите с бензинови и дизелови двигатели, така и за електрическата Mokka-e. За първи път вариантът с електрическо задвижване ще може да бъде поръчан още от момента на пазарната премиера.

За съжаление, поради строгите противоепидемиологични мерки срещу корона вируса, в събитието на живо в Рюселсхайм ще може да вземе участие само много малка група хора. Пресконференцията обаче ще може да бъде проследена онлайн от 13.00 часа централноевропейско време на 22 септември в YouTube. По това време в прес сайта на компанията ще бъдат на разположение и нови снимки и пълния комплект материали за пресата за новата Mokka.

НАЧАЛО